dimarts, 12 de juny de 2012

MATERIALS I RECURSOS MONTESSORI


A continuació podem trobar un seguit de links on es poden trobar idees de materials Montessori per a treballar el llenguatge a l’etapa d’educació infantil. Tal i com podreu observar, hi ha materials que treballen altres àrees del currículum ja que es parteix de la base d’un treball globalitzat.

  •  Montessori Print Shop  En aquest primer link podem trobar propostes de materials que ens permeten treballar tant la lectura d’imatges, de grafies com numèrica i fer activitats d’ordenació i aparellaments.
  • Materials Montessori Es tracta d’un recull d’imatges dels diferents materials originals Montessori. En base d’aquests podem extreure idees per a fer una adaptació en funció de la realitat del grup classe.
  •  "LenguajeEn aquesta pàgina podrem trobar materials Montessori classificats segons l’àrea de coneixement que es vol treballar. En aquest cas, el link us dirigeix directament a l’àrea de llenguatge.


A més a més, us pengem un link d’un vídeo on podreu observar els nens i nenes experimentant i aprenent a través de material Montessori.

Finalment, enllacem l’entrevista realitzada a Rosa Vila, especialista en metodologia Montessori i actual directora de l’escola Balandrau.Autors: Sara Balagué, Carles Medina, Aina Rossell i Mireia Vinardell 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada